Sănătate

2018-03-13, 14:57:41

Spitalul Judeţean organizează ediţia a doua a „Zilelor Medicale Slătinene”, la sfârşitul lunii aprilie

În ultima şedinţă a Consiliului Medical s-a stabilit data organizării celei de-a doua ediţii a „Zilelor Medicale Slătinene”. Astfel, în perioada 26-27 aprilie, medicii şi asistenţii medicali ai Spitalului Slatina, dar şi invitaţi îşi vor da din nou întâlnire.

Demarat în 2017, acest proiect şi doreşte să-i aducă în lumina reflectoarelor pe cei care, zi de zi, luptă pentru vieţile oltenilor, dar de prea puţine ori sunt cunoscuţi.

„Deocamdată, am stabilit data de desfăşurare a ediţiei a doua a «Zilelor Medicale Slătinene», 26 şi 27 aprilie. În perioada următoare vom pune la punct toate detaliile”, a declarat managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, Cătălin Rotea.

Datorită investiţiilor, dar şi cooptării de medici tineri, dornici de afirmare, Spitalul Slatina tinde să devină un important centru medical, în care se fac operaţii sau intervenţii la care în urmă cu câţiva ani nici nu se visa.

Evenimentul organizat la sfârşitul lunii aprilie vine să prezinte toate aceste noi tehnici de intervenţie, dar şi lucrări ştiinţifice, din care medicii sau asistenţii medicali pot învăţa.


Comentarii

Redacţia

2018-03-13 14:57:41

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...