Sănătate

2019-07-09, 16:06:45

Spitalul Slatina a angajat un nou medic infecţionist. Pentru ce se pregătesc doctorii slătineni

Medicul Alina-Maria Petre a fost declarat admis la concursul organizat de Spitalul Slatina pentru ocuparea postului vacant de pe Secţia de Boli Infecţioase. Doctorul a obţinut 219 puncte şi este al doilea medic infecţionist angajat anul acesta de cel mai mare spital din judeţ.

Efectivul de doctori de pe Secţia de Infecţioase este refăcut. Infecţioniştii slătineni se pregătesc pentru sezonul rece, când secţia ajunge la capacitate maximă. Din cauza infecţiilor respiratorii, medicii de pe Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Slatina au făcut faţă cu greu numărului mare de pacienţi.

Secţia are acum şase medici: Maria Bălan, Nicoleta Udrea, Dorin Cernea, angajat în februarie, Marius Ionescu şi Alina-Maria Petre. Deşi în pragul pensionării, reprezentanţii unităţii medicale au reuşit să-i prelungească contractul medicului Carmen Dumitrescu.


Comentarii

Redacţia

2019-07-09 16:06:45

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...