Sănătate

2019-04-21, 08:55:02

Spitalul Slatina caută medici pentru UPU. Un singur candidat s-a înscris

După plecarea medicului Manuela Vânătoru, şapte medici au rămas la UPU Slatina, din care unul are doar contract de gărzi. Astfel, pentru a diminua deficitul, Spitalul Slatina caută doctori pentru Urgenţe. Un singur candidat s-a înscris.

Medicul Jihad Ejnid, care colaborează deja cu UPU Slatina, având doar contract de gărzi, este singurul candidat înscris la acest concurs. Doctorul va fi evaluat de o comisie în care au fost cooptaţi specialişti de la Craiova.

Directorul medical al Spitalului Slatina, medicul Andrei Ştefănescu, a precizat că data concursului va fi stabilită după primirea avizului de la CJ Olt.

„Comisia de concurs a fost aprobată, în ea fiind cooptaţi specialişti de la Craiova. Nu ştim când va avea loc, pentru că documentele trebuie să fie avizate de către Consiliul Judeţean Olt. După acest aviz, discutăm cu comisia de concurs să stabilim o dată. S-a înscris un singur candidat, care lucrează deja la noi cu contract de gărzi. Dacă va promova concursul, o să-l încadrăm şi în timpul zilei şi vom acoperi mai mult timp”, a spus Ştefănescu.

În prezent, la UPU Slatina lucrează medicii: Ecaterina Buzău, medic şef, Adriana Ciună, Cătălin Diţiu, Irina Stănculeasa, Ion Şerban, Lorena Carcadia şi Jihad Ejnid, doar cu contract de gărzi.

Comentarii

Redacţia

2019-04-21 08:55:02

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...