Sănătate

2019-09-13, 15:12:52

Spitalul Slatina se pregăteşte pentru sezonul rece. Ce post a fost scos la concurs

După ce în vară au angajat un nou medic cu specialitatea Boli Infecţioase, reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina au scos la concurs un nou post. Cea mai mare unitate medicală se pregăteşte pentru sezonul rece.

Astfel, pe 27 septembrie va fi organizat concurs pentru ocuparea postului vacant de medic rezident, anul IV, ce urmează să fie încadrat la Secţia de Boli Infecţioase.

Efectivul de doctori de pe Secţia de Infecţioase este refăcut. Infecţioniştii slătineni se pregătesc pentru sezonul rece, când secţia ajunge la capacitate maximă. Din cauza infecţiilor respiratorii, medicii de pe Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Slatina au făcut faţă cu greu numărului mare de pacienţi.

Secţia are acum şase medici: Maria Bălan, Nicoleta Udrea, Dorin Cernea, angajat în februarie, Marius Ionescu şi Alina-Maria Petre, angajată în iulie. Deşi este în pragul pensionării, reprezentanţii unităţii medicale au reuşit să-i prelungească contractul medicului Carmen Dumitrescu.

Comentarii

Redacţia

2019-09-13 15:12:52

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...