Comunitate

2019-04-24, 13:41:49

Sportivii şi antrenorii cu rezultate la Campionatele Europene şi Balcanice, premiaţi de CJ Olt. Lista laureaţilor

Sportivii şi antrenorii din judeţul Olt, care au obţinut rezultate deosebite la Campionatele Europene şi Balcanice, la sporturi olimpice, vor fi premiaţi de Consiliul Judeţean în cadrul unei ceremonii care se va desfăşura, joi, la Centrul Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina.

Preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu, a declarat că forul judeţean a alocat pentru premiere suma de aproximativ 46.000 lei.

„Este vorba de aproximativ 46.000 lei alocați pentru sportivii din județul Olt care au avut performanțe deosebite. Premierea lor va avea loc mâine, de la ora 15.00, la Centrul Cultural Eugen Ionescu, din Slatina”, a declarat Oprescu.

Potrivit unei hotărâri aprobate, miercuri, de aleşii judeţeni, premii individuale în valoare de 3.500 lei se vor acorda sportivilor şi antrenorilor care au reuşit performanţa de a obţine locul al II-lea la Campionatele Europene: Alexandra Anamaria Gheorghe, CSM Slatina, box, locul II la Campionatul European de Junioare, antrenori Constantin Gălbenuşe şi Luminiţa Turcin; Alina Gabriela Ene, CSM Slatina, box, locul II la Campionatul European de Senioare, antrenori Constantin Gălbenuşe şi Luminiţa Turcin.

Premii individuale în valoare de 3.000 lei se vor acorda sportivilor şi antrenorilor care au reuşit performanţa de a obţine locul al III-lea la Campionatele Europene: Adina Diaconu, CSM Slatina, tenis de masă, locul III la Campionatul European de Tineret dublu fete, antrenor Petre Arnăutu; Andreea Huduşan, CSM Slatina, tenis de masă, locul III la Campionatul European Echipe Junioare, antrenor Felicia Coneschi; Răzvan Băţăgui, Clubul Sportiv Şcolar Caracal, kaiac-canoe, locul al treilea la Campionatul European Juniori şi U23 C4, 500 metri, antrenor Ionel Zdurcea.

Premii individuale în valoare de 1.500 lei se vor acorda sportivului şi antrenorului care au reuşit performanţa de a obţine locul al V-lea la Campionatele Europene: Irina Ciobanu, CSM Slatina, tenis de masă, locul V la Campionatul European Seniori dublu fete, antrenor Mihaela Ilie.

Premii individuale în valoare de 2.500 lei se vor acorda sportivilor şi antrenorului care au reuşit performanţa de a obţine locul al I la Campionatele Balcanice: Daniel Mihai Robert Budin şi Andrei Neagoe, CSM Slatina, atletism, locul I la Campionatul Balcanic de Seniori, 4X100 metri, antrenor Marian Daniel Bărbuţi-Andrei.

Premiul în sumă de 2.500 lei se acordă antrenorului elevului sportiv Luca Costea, care a reuşit performanţa de a obţine locul I la Campionatele Balcanice: Aurelian Costea, Clubul Sportiv Oltenia Taekwondo Slatina.

Premii individuale în valoare de 1.500 lei se vor acorda sportivului şi antrenorului care au reuşit performanţa de a obţine locul al III-lea la Campionatele Balcanice: Victor Ciobanu, Clubul Sportiv Oltenia Taekwondo Slatina, locul III la Campionatul Balcanic de Juniori, antrenor Aurelian Costea.


Comentarii

Redacţia

2019-04-24 13:41:49

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...