FC OLT Slatina

2014-06-05, 18:10:11

Stanciu: „Am contestat CSU, pentru că vreau să se respecte regulamentul”

Preşedintele celor de la ASA Târgu Mureş, Daniel Stanciu, spune că nu-l interesează numele celei de a doua echipe din serie, care va promova în Liga I, însă îşi doreşte să se respecte regulamentul.

Oficialul formaţiei ardelene a contestat vehement echipa CSU Craiova, care, conform articolului 54 din ROAF, nu are drept de promovare, pentru că nu are trei ani de la înfiinţare. Federaţia nu a luat deocamdată o decizie, Comsia de Disciplină amânând verdictul pentru data de 6 iunie.


„Important e că am promovat. A fost un examen pentru unii dintre ei, pentru că vom face un alt lot pentru Liga I. Nu mă interesează cine va promova alături de noi, eu am contestat CSU Craiova, pentru că vreau să se respecte regulamentul. Asta am cerut. Eu sper să se respecte, aşa ne-au promis cei care sunt în conducerea Federaţiei Române de Fotbal. Decizia s-a amânat pentru vineri. Da, este posibil să apară multe modificări în lot”, a declarat preşedintele celor de la ASA Târgu Mureş, Daniel Stanciu, după meciul cu FC Olt Slatina.

Comentarii

Redacţia

2014-06-05 18:10:11

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...