Politică

2017-06-19, 11:50:23

Stănescu acuză schimbarea de atitudinea a lui Grindeanu: „Cheiţa cred că a fost dusă la maximum”

Senatorul de Olt Paul Stănescu spune că premierul Sorin Grindeanu este un om complet schimbat, faţă de momentul nominalizării în funcţie, opinând că este controlat din exterior şi „cheiţa a fost dusă la maximum”.

Stănescu s-a arătat mirat de schimbarea de atitudine a lui Sorin Grindeanu, declarând că premierul este interesat să prelungească criza.

„Am văzut un Sorin Grindeanu schimbat la 180 de grade. Aşa ceva este incredibil. Ce l-a transformat, ce l-a adus aici? Să te ţii de scaunul de la guvern, eşti deja penibil. Este o situaţie penibilă şi ştim că nu are nicio şansă. Cheiţa cred că a fost dusă la maximum. Eu le-am spus colegilor mei, încă de luni seara, că Sorin Grindeanu nu-şi va da demisia. Am şi eu feeling-ul meu şi cred că Sorin Grindeanu este interesat să prelungească această criză, care face rău PSD-ului. De aceea am şi urgentat lucrurile să venim cu moţiunea de cenzură”, a declarat Paul Stănescu.

Senatorul de Olt crede că înfiinţarea Fondului Suveran de Dezvoltare şi Investiţii, prevăzut în programul de guvernare, încurcă interesele altor asemenea structuri existente pe piaţa românească.

„Probabil că sunt anumite interese, pentru că societatea capitalistă este bazată pe putere şi interese, iar Fondul Suveran de Dezvoltare şi Investiţii va încurca foarte multe fonduri care sunt, în această ţară, pe piaţă. Sunt interese împotriva României, că altfel nu le poţi cataloga”,
a mai spus Stănescu.


Comentarii

Redacţia

2017-06-19 11:50:23

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro