Administraţie

2014-06-19, 16:59:46

Stănescu: „Avem nevoie de investitori şi în agricultură”

Preşedintele CJ Olt, Paul Stănescu, a spus, în cadrul unui forum pe teme de business, desfăşurat la sediul instituţiei, că este nevoie de investitori şi în agricultură, judeţul fiind unul preponderent agricol.

Şeful Consiliului Judeţean a opinat că Oltul poate deveni unul dintre cele mai puternice judeţe din ţară, în cazul în care va fi valorificat potenţialul agriculturii din judeţ.

 

„Pentru noi, în Olt, agricultura este preponderentă şi ar fi o mare oportunitate pentru dezvoltarea judeţului. În agricultură, dacă vom reuşi să ne şi valorificăm potenţialul agricol, judeţul Olt poate deveni unul dintre cele mai puternice judeţe. Pentru asta, desigur, ne trebuie foarte mulţi bani, fonduri. Nu sunt suficiente fondurile consiliului judeţean, ale Guvernului României sau fondurile europene şi atunci intervin investitorii privaţi, indiferent dacă sunt autohtoni sau străini”, a spus Paul Stănescu.


Consiliul Judeţean Olt a găzduit cea de-a patra ediţie a proiectului Dezbaterile Curierul Naţional, „Parteneri pentru dezvoltare”, cu tema Medierea în business. Organizată în parteneriat cu Pro Training Mediation, Patronatul de Comerţ, Turism, Industrie şi Servicii, Uniunea Generală a Industriaşilor din România (UGIR), dezbaterea a adus în atenţia publicului teme de interes pentru Guvernul României, autorităţile locale şi investitorii importanţi din judeţul Olt.

 

În cadrul evenimentului au vorbit Florin Jianu, ministrul delegat pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediu de Afaceri şi Turism, Costin Mihalache, secretar de stat în Guvernul României, prefectul Silviu Neacşu, Paul Stănescu, preşedintele Consiliul Judeţean Olt, şi Minel Prina, primarul Slatinei.

Comentarii

Redacţia

2014-06-19 16:59:46

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...