Politică

2019-08-23, 14:24:10

Stănescu, întrebat dacă o va vota pe Dăncilă prezidenţiabil: Votez ce spune partidul. Organizaţia Olt va face campanie pentru candidatul PSD

Paul Stănescu a declarat că la Congresul PSD de sâmbătă va vota „ce spune partidul”, întrebat dacă o va vota pe Viorica Dăncilă prezidenţiabilul partidului.

Liderul PSD Olt a adăugat că organizaţia pe care o conduce va face campanie pentru candidatul formaţiunii.

Întrebat dacă o va vota sâmbătă la Congres pe Viorica Dăncilă candidat la prezidenţiale, Paul Stănescu a răspuns: „Mâine (sâmbătă - n.r.) la Congres votez, cum să nu votez”, citat de mediafax.

Chestionat mai departe dacă fi un vot împotriva lui Dăncilă, Stănescu a precizat că va vota „ce spune partidul”.

Acesta a mai afirmat faptul că organizaţia PSD Olt va face campanie pentru candidatul partidului la prezidenţiale şi crede că formaţiunea va câştiga alegerile.

Partidul Social Democrat se va reuni în Congres, sâmbătă, de la ora 11:00, pentru a lansa candidatura Vioricăi Dăncilă la prezidenţiale. Paul Stănescu Stănescu s-a opus în trecut candidaturii lui Dăncilă la prezidenţiale, el susţinând-o pe Gabriela Firea.

Comentarii

Redacţia

2019-08-23 14:24:10

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...