Politică

2019-06-29, 12:12:26

Stănescu: „Nu cred că era prioritar un Congres în care să ne alegem conducerea. Prioritate, identificarea cauzelor pentru care am pierdut aceste alegeri în mod lamentabil”

Preşedintele PSD Olt, Paul Stănescu, a declarat, sâmbătă, înainte de Congresul de la Sala Patului din Bucureşti, că prioritară ar fi trebuit să fie nu alegerea unei noi conduceri a partidului şi identificarea cauzelor pierderii alegerilor din 26 mai.

Stănescu a reiterat faptul că nu va vota la acest Congres, adăugând că restul delegaţilor de la PSD Olt pot să voteze „cum le dictează conştiinţa”.

„Aşa cum ştiţi, n-am fost de acord cu acest Congres, dar Comitetul Executiv Naţional a votat pentru. Sunt membru de partid, disciplinat, respect statutul, am spus că voi veni la Congres, dar nu voi vota. I-am rugat pe domnul preşedinte executiv Marius Oprescu şi pe toţi colegii mei să voteze cum le dictează conştiinţa, în funcţie de proiectul politic al fiecărua. Eu nu voi vota pentru că mi se pare că ne-am grăbit. Nu cred că era prioritar un Congres în care să ne alegem conducerea. Priorităţile erau altele şi anume să discutăm despre cauza sau cauzele pentru care am pierdut aceste alegeri în mod lamentabil. Cauzele trebuie profund analizate. Puteam face un Congres, conform statutului, la începutul lui iulie, începutul lui august, să desemnăm candidatul la prezidenţiale şi după aceea să facem un Congres ordinar de alegeri pentru că majorităţii preşedinţilor de organizaţii le expiră mandatele în această toamnă”, a declarat Stănescu.

Comentarii

Redacţia

2019-06-29 12:12:26

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...