Politică

2018-11-01, 14:58:32

Stănescu, susţinere din ALDE: „Consider că domnul Paul Stănescu trebuie să rămână în continuare în Guvern”

Preşedintele ALDE Olt, deputatul Mihai Niţă, a declarat că PSD ar face o greşeală dacă l-ar îndepărta pe Paul Stănescu din Guvern.

Niţă a declarat că Stănescu „a demonstrat” şi că ar trebui să rămână ministru.

„Domnul Paul Stănescu a demonstrat că a făcut faţă funcţiei de ministru la Dezvoltare, cât şi funcţiei de vicepremier. Consider că trebuie să rămână în continuare şi, dacă cei din PSD consideră că pentru ce-a spus nu merită să rămână, este problema lor. Eu cred că - şi nu fiind subiectiv pentru că este de la noi din judeţ - ar trebui să rămână ministru”, a declarat Mihai Niţă.

Paul Stănescu se numără printre miniştrii care ar urma să fie remaniaţi, la următorul CEx al PSD, după ce a făcut parte din liderii social-democraţi care au cerut ca Liviu Dragnea să facă un pas în spate, deoarce afectează imaginea partidului şi conduce discreţionar.

Comentarii

Redacţia

2018-11-01 14:58:32

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...