Eveniment

2018-10-18, 10:22:24

Stare de alertă în comunele Brebeni şi Ipoteşti. Poliţişti, luptători SAS şi jandarmi din două judeţe patrulează zona

Poliţişti, luptători SAS şi jandarmi de la Slatina şi Craiova vor patrula, în următoarele 30 de zile, pe raza comunelor Brebeni şi Ipoteşti, unde a fost instituită zonă de siguranţă publică.

Potrivit unui comunicat remis de IPJ Olt, decizia a fost luată deoarece, în  comunele Brebeni și Ipotești, se menţine frecvența faptelor de furt contra patrimoniului, precum și a infracțiunilor la regimul circulației pe drumurile publice.

„Astfel, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a decis instituirea unei zone speciale de siguranţă publică pe raza celor două comune, în care vor acţiona în sistem integrat poliţişti din cadrul Secției de Poliție Rurală Coteana, luptători din cadrul Serviciul pentru Acțiuni Speciale Olt și efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Olt şi Grupării de Jandarmi Mobile  Craiova”, se arată în comunicatul citat.

Totodată, în sprijinul acestora vor acţiona polițiști rutieri din cadrul Politiei municipiului Slatina.

„Polițiștii vor fi direcționați în zonele cele mai vulnerabile de pe raza comunelor Brebeni și Ipotești. Totodată,  se vor constitui și patrule mixte formate din polițist – jandarm. Zona va fi asigurată de către grupa de intervenție din cadrul Serviciul pentru Acțiuni Speciale Olt”, mai arată sursa citată.

Comentarii

Redacţia

2018-10-18 10:22:24

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...