Naţional

2020-03-25, 19:01:13

Stare de urgenţă: Un nou site închis şi un articol eliminat

Grupul de Comunicare Strategică a decis închiderea unui site și eliminarea unui articol de pe altul.

Grupul de Comunicare Strategică a decis, miercuri, închiderea site-ului breackingnews.xyz și eliminarea unui articol de pe site-ul bpnews.

„Decizia a fost luată pentru că reprezentanții site-ului bpnews.ro au fost contactați de Grupul de Comunicare Strategică și au refuzat să corecteze informațiile false. De asemenea, GCS a solicitat ministrului Afacerilor Interne blocarea totală a accesului la conținutul site-ului breackingnews.xyz. Solicitarea a fost întemeiată pe faptul că portalul web a publicat în mod constant informații false, cu scopul evident de a dezinforma și a induce panica. Site-ul breackingnews.xyz a fost generat pe o platformă din afara României și nu are reprezentanți care să poată fi contactați”, se arată într-un comunicat al Grupului de Comunicare Strategică.

Săptămâna trecută, a fost închis și site-ul stiridemoment.ro.


Comentarii

Redacţia

2020-03-25 19:01:13

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...