Sport

2019-01-23, 11:46:37

Startul returului în lupta pentru accederea la barajul de promovare se dă pe 2 martie

AJF Olt a stabilit data de începere a stagiunii de primăvară. Returul Ligii a IV-a va începe pe 2/3 martie. Campionă de toamnă, CSM Slatina este marea favorită în a reprezenta judeţul Olt la barajul de promovare în Liga a III-a, ce se va desfăşura în luna iunie.

Având în vedere numărul mare de echipe angrenate în Liga a IV-a în actualul sezon, returul va începe mai devreme decât de obicei. Astfel, pe 2/3 martie se va relua campionatul de la nivelul primului eşalon fotbalistic judeţean.

Echipa de fotbal CSM Slatina, care a încheiat turul pe primul loc, cu victorii pe linie, este de departe formaţia cu cele mai mari şanse de a reprezenta judeţul Olt la barajul de promovare în Liga a III-a.

AJF Olt a stabilit programul returului şi la nivelul celorlalte competiţii. Astfel Liga a V-a va începe 17 martie, juniorii B1 pe data de 9 aprilie, juniorii C pe 30 martie, juniorii D pe 9 martie şi juniorii E pe 8 martie.

Comentarii

Redacţia

2019-01-23 11:46:37

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...