Agricultură

2019-07-18, 14:58:15

Staţiunea de Cercetare Agricolă Caracal angajează zilieri. Muncitorii vor primi 70 de lei pe zi şi li se vor plăti şi contribuţiile la stat

Staţiunea de Cercetare-Dezvoltare Agricolă Caracal caută zilieri. Reprezentanţii instituţiei spun că au nevoie să angajeze câte şapte-opt oameni pe zi, pe toată perioada verii. Pentru o zi de muncă, muncitorii primesc 70 de lei şi li se plătesc şi contribuţiile la stat.

Directorul Staţiunii de Cercetare-Dezvoltare Agricolă Caracal, inginerul Marius Bran, a precizat că muncitorii vor ajuta la procesarea sămânţei.  

„Căutăm forţă de muncă zilieră din Caracal şi zonele adiacente. Muncitorii primesc câte 70 de lei pe zi şi le plătim şi contribuţiile la stat. Avem nevoie de muncitori care să proceseze sămânţa. Ne trebuie şapte-opt oameni pe zi, timp de două luni. Este pentru prima dată când putem angaja zilieri, pentru că s-a schimbat legislaţia. Staţiunile de cercetare au acum cadrul lega să angajeze zilieri”, a spus ingienrul Marius Bran.

Cei interesaţi să lucreze ca zilieri la Staţiunea de Cercetare Agricolă Caracal pot suna la numerele de telefon 0249.511.990 sau 0372.797.998.


Comentarii

Redacţia

2019-07-18 14:58:15

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...