Agricultură

2019-07-21, 11:21:15

Stațiunea de Cercetare Agricolă Caracal pune în vânzare sămânța de grâu tratată cu fungicid și micronutrienți. Cum se face plata

Grâul premium produs la Stațiunea de Cercetare Dezvoltare Agricolă Caracal va fi pus în vânzare de la 1 august. Prețurile sunt accesibile.

Cei de la Stațiunea de Cercetare Agricolă Caracal spun că noile tratament ajută plantele să se dezvolte. Plata se face pe loc sau în avans.

"Grâul de sămânță produs de SCDA Caracal, calitate premium, se va afla pe piață începând cu 1 august. Sămânță este tratată cu fungicid și micronutrienți pentru stimularea germinării, îmbunătățirea înrădăcinării și dezvoltării tinerelor plante. Plata se face pe loc sau în avans, pe bază de factură proformă ", spun cei de la Stațiunea de Cercetare Agricolă Caracal.

Un kilogram de sămânță din soiurile Glosa și Izvor, categoria Bază, costă 1,5 lei. Cea mai scumpă sămânță produsă la Caracal este Otilia, un kilogram fiind 1,8 lei.

Comentarii

Redacţia

2019-07-21 11:21:15

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...