Sport

2019-06-10, 13:14:20

Ştefania Lazăr a semnat cu Gloria Bistriţa. Interul dreapta nu şi-a reînnoit contractul cu CSM Slatina, echipă pentru care nu a mai evoluat din luna martie

După doi ani şi jumătate petrecuţi la CSM Slatina, interul dreapta Ştefania Lazăr nu va mai continua în echipa de pe malul Oltului. Handbalista formată la Slatina, care face parte din generaţia ’89, considerată de excepţie pentru handbalul slătinean, a semnat cu Gloria Bistriţa. Handbalista din linia de 9 metri a grupării slătinene nu a mai evoluat pentru echipa pregătită de Victorina Bora, din luna martie, atunci când a prezentat documente medicale conform cărora are nevoie de o intervenţie chirurgicală. Deşi înaintea barajului a participat la antrenamente, aceasta nu a făcut deplasarea, potrivit spuselor antrenoarei grupării slătinene jucătoarea a acuzat dureri la braţul de aruncare.

Aflată la final de contract, interul dreapta Ştefania Lazăr nu a mai semnat cu CSM Slatina. Jucătoarea din linia de 9 metri, „tunarul” echipei în multe meciuri sezonul trecut, dar şi în prima parte a acutalului sezon, a ales Gloria Bistriţa. Aceasta a semnat pe o perioadă de un an cu formaţia antrenată de Horaţiu Paşca.

Ştefania Lazăr a sosit la CSM Slatina în urmă cu doi ani şi jumătate, fiind astfel jucătoarea care a pus umărul la promovarea în Liga Naţională. În actualul sezon, undeva în luna martie, înaintea meciului cu Gloria Buzău, jucătoarea s-a confruntat cu ceva probleme medicale, având nevoie de o intervenţie chirurgicală. După o perioadă de repaus a reluat antrenamentele, însă nu a mai evoluat de atunci. Înaintea barajului de menţinere, Victorina Bora a declarat că jucătoarea a acuzat dureri la braţul de aruncare şi nu a făcut deplasarea la Cisnădie.

Ştefania Lazăr face parte din generaţia ’89 a handbalului slătinean, considerată de excepţie, alături de jucătoare precum Cristina Zamfir, Luciana Marin, Ana Maria Simion sau Geanina Drăghici.

Comentarii

Redacţia

2019-06-10 13:14:20

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...