Sport

2017-10-11, 15:41:01

Ştefania Lazăr, în topul celor mai bune marcatoare ale Ligii Naţionale

Jucătoare ce evoluează atât în ofensivă, cât şi pe faza de apărare, interul Ştefania Lazăr a făcut un joc foarte bun cu CSM Bistriţa. Handbalista formată la LPS Slatina, revenită acasă de la HC Zalău, în stagiunea trecută, a marcat 11 goluri, însă, din păcate echipa n-a reuşit să obţină victoria, pierzând la un gol, scor 27-28.

Golghetera echipei CSM Slatina, interul Ştefania Lazăr, are 24 de goluri marcate în primele patru meciuri, însă, gruparea slătineană n-a cunoscut victoria. În ultima partidă oficială, pe teren propriu, cu CSM Bistriţa, Lazăr a fost cea mai bună jucătoare a întâlnirii. Aceasta a marcat unsprezece goluri, fiind principala marcatoare a echipei pregătite de Victorina Bora în acest început de sezon.

Ştefania Lazăr se află în topul celor mai bune marcatoare ale Ligii Naţionale. După primele patru etape, interul grupării slătinene se află pe locul cinci cu cele 24 de reuşite, aflându-se astfel în faţa Isabellei Gullden, de la CSM Bucureşti. Pe primul loc se află colega de generaţie a Ştefaniei Lazăr, Cristina Zamfir de la SCM Craiova, cu 35 de goluri marcate.

Comentarii

Redacţia

2017-10-11 15:41:01

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...