Politică

2019-11-13, 14:23:24

Ştirbu îl critică pe De Mezzo, după înfrângerea din primul tur al prezidenţialelor: „Politica nu înseamnă că te duci într-o localitate, bei o cafea, ți-ai făcut o fotografie și gata”

Deputatul PNL Gigel Ştirbu, vicepreşedinte al partidului, a criticat miercuri, într-o conferinţă de presă, modul în care liberalii din Olt s-au prezentat în campania electorală pentru prezidenţiale şi scorul obţinut.

Voalat, Ştirbu l-a atacat pe Mario De Mezzo, cel care a coordonat campania lui Iohannis în Slatina şi a înregistrat o înfrângere în faţa PSD. El s-a referit la iniţiativa candidatului PNL la Primăria Slatina de a ieşi la cafea cu slătinenii.

„Am avut o ședință succintă, în cadrul căreia am tras un semnal de alarmă vizavi de implicarea unora dintre colegii mei. Politica, dragi colegi, nu se face pe Facebook. Politica nu înseamnă că te duci într-o localitate, bei o cafea, ți-ai făcut o fotografie și gata. Asta nu înseamnă că rezultatele vin odată cu acea fotografie. Eu fac politică de ceva timp și știu că politica se face la firul ierbii. Dacă nu îi bați omului la poartă să îi explici ce vrea candidatul tău, să nu cumva să credeți că omul acela va primi mesajul tău de pe o rețea de socializare”, a declarat Gigel Ştirbu.

PSD Slatina a reuşit să-i aducă Vioricăi Dăncilă 10.039 de voturi (30,95%), în primul tur al alegerilor prezidenţiale. Iohannis a luat în Slatina doar 9.903 (30,53%) de voturi, diferenţa fiind de 136 de voturi.

Candidatul USR-PLUS, Dan Barna, a luat în Slatina 4.344 voturi, adică 13,39%.

47,77% a fost prezenţa la vot înregistrată în Slatina, duminică, adică 32.954 de votanţi.

Comentarii

Redacţia

2019-11-13 14:23:24

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...