Eveniment

2019-06-05, 14:58:16

Stradă din Balş, distrusă de alunecarea terenului din cauza precipitaţiilor abundente

O alunecare de teren produsă din cauza precipitaţiilor abundente a avariat o stradă din Balş, autorităţile locale instituind limitări de viteză şi restricţii rutiere.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Balş, este vorba despre strad Popa Şapcă, unde s-a produs o alunecare de teren în zona podului rutier, asfaltul fiind deteriorat.

Autorităţile recomandă şoferilor să circule cu viteză redusă, iar maşinile cu masa mai mare de 1,5 tone au accesul interzis.

„Vă aducem la cunoştinţă că pe DJ 643, pe strada Popa Şapcă, în zona podului rutier (cişmea), din cauza precipitaţiilor abundente căzute în ultimele două zile (3-4 iunie 2019), s-a produs o alunecare de teren care a deteriorat asfaltul la varianta de ocolire a podului, pe partea stângă sensul de mers către Mănăstirea Mîineşti. Vă recomandăm să circulaţi cu viteză redusă (sub 30 km/oră) şi să ocoliţi zona semnalizată. Se interzice accesul autovehiculelor cu masa mai mare de 1,5 tone”, se arată în comunicatul citat.

Codul galben de vreme rea a fost prelungit în judeţul Olt, până miercuri la ora 3.00. Potrivit meteorologilor, fenomenele vizate au fost manifestări de instabilitate atmosferică, cantități de apă însemnate. Cantitățile de apă au depășit local 20-25 l/mp și pe arii restrânse 30-50 l/mp.

Comentarii

Redacţia

2019-06-05 14:58:16

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...