Administraţie

2018-10-17, 16:13:19

Strada Drăgăneşti, supralărgită fără ca societăţile din zona industrială a Slatinei să cedeze teren către primărie

Autorităţile locale vor lărgi strada Drăgăneşti, în zona industrială a municipiului, fără a mai fi nevoie de terenul societăţilor comerciale din zonă.

Directorul Direcţiei Administrarea Străzilor şi Iluminat Public (DASIP), Claudiu Dascălu, a declarat că, după actualizarea cărţii funciare, se va actualiza studiul de fezabilitate.

„În momentul de față, așteptăm actualizarea cărții funciare pentru zona respectivă, urmând ca apoi să actualizăm studiul de fezabilitate astfel încât să ne încadrăm în limitele domeniului public. Să nu fim nevoiți să intrăm nici la Pirelli, nici la TMK sau Prysmian în terenul lor”,
a declarat Claudiu Dascălu.

El a explicat că strada este prinsă în acordul cadru semnat de municipalitate cu o societate comercială, iar investiţia va fi finanţată din bugetul local.

„Există spațiu suficient pentru a construi o stradă cu două benzi pe sens și cu trotuare cu lățime variabilă. Această stradă este prinsă în acordul cadru și va fi finanțată din bugetul local”, a mai declarat directorul DASIP.

Comentarii

Redacţia

2018-10-17 16:13:19

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...