Administraţie

2020-03-15, 12:35:16

Străzile, scările de bloc, trotuarele, dar şi alte spaţii aglomerate, din Caracal, vor fi dezinfectate

Primăria Caracal anunţă demararea unei ample acţiuni de igienizare şi dezinfectare a tuturor insitituţiilor şi spaţiilor publice din oraş, pentru a prevenirea extinderii COVID 19 în rândul populației.

Primăria Caracal achiziţionează substanțe dezinfectante pentru curățirea tuturor suprafețelor din instituțiile publice dar și în spațiile publice aglomerate, cu acțiune specifice împotriva coronavirusului.

Autorităţile anunţă că în primă fază sunt  vizate scările de bloc, aleile, trotuarele și străzile, urmând Piața Agroalimentara Caracal și Parcul Constantin Poroineanu.

Conducerea municipalității îndeamnă populația la calm și să întreprindă toate măsurile individuale de prevenție împotriva infecțiilor respiratorii și a infecției cu noul coronavirus.

Fac apel la calm şi canalizarea atenţiei către aplicarea cu rigurozitate a măsurilor de prevenire şi limitare pentru răspândirea anumitor boli respiratorii, inclusiv cea determinată de noul coronavirus. Îi rog pe locuitorii oraşului nostru să evite aglomeraţiile şi să evite frecventarea spaţiilor închise aglomerate”, transmite primarul municipiului Caracal, Liviu Radu. 


Comentarii

Redacţia

2020-03-15 12:35:16

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...