Administraţie

2018-12-05, 15:19:47

Străzile Văilor şi Vintilă Vodă din Slatina, reabilitate şi modernizate pe fonduri europene

Străzile Văilor şi Vintilă Vodă din Slatina vor fi reabilitate şi modernizate de municipalitate, în cadrul unui proiect cu fonduri europene.

Potrivit indicatorilor tehnico-economici aprobaţi, săptămâna trecută, de Consiliul Local, valoarea investiţiei se ridică la 4.909.070,50 lei, TVA inclusă.

Administratorul public al Slatinei, Cristian Cismaru, a explicat că administraţia locală a inclus în proiect aceste două străzi deoarece sunt tranzitate intens de transportul în comun.

„Era singura modalitate prin care puteam să reabilităm prin finanțare europeană străzi, prin a le conexa oarecum de transportul public. Atunci, având stații de autobuz și fiind această componentă cu înlocuirea lor și trasee de autobuz pe aceste străzi am considerat că este o bună oportunitate de a mai atrage niște sume și de a nu fi făcute din bugetul local. Este vorba despre străzile Văilor și Vintilă Vodă”, a explicat Cismaru.

Alte patru străzi din cartierul Satu Nou, Eroilor, Podgoriilor, Vadului și Nordului, și acestea parte din traseele autobuzelor Loctrans vor fi modernizate tot pe fonduri europene.

Comentarii

Redacţia

2018-12-05 15:19:47

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...