Administraţie

2019-06-05, 13:15:09

Studiul de fezabilitate pentru supralărgirea străzii Drăgăneşti din Slatina, reactualizat

Municipalitatea va reactualiza studiul de fezabilitate pentru supralărginrea străzii Drăgăneşti, în zona industrială, spre comuna Brebeni.

Primarul Slatinei, Emil Moţ, şi-a exprimat speranţa că lucrările de supralărgire ar putea începe chiar în acest an.

„O să reactualizăm studiul de fezabilitate pentru supralărgirea străzii Drăgăneşti. Se vor face cele patru benzi în zona Pirelli, TMK şi Bekaert”, a declarat primarul.

Investiţia va fi realizată în cadrul contractului-cadru, semnat de municipalitate la finalul lunii trecute. Autorităţile spun că există spațiu suficient pentru a construi o stradă cu două benzi pe sens și cu trotuare cu lățime variabilă.

Potrivit contractului-cadrul, străzile ce vor fi reabilitate sunt împărtiţe în trei loturi, cu trei constructori: lotul unu - General Trust Argeş, lotul doi - SC Olt New Cosntruct, lotul trei - Panadria SRL. Valoarea totală a proiectului se ridică la 97 milioane lei, pe toţi cei patru ani.

Comentarii

Redacţia

2019-06-05 13:15:09

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...