Comentariul Gazetei

2019-07-12, 14:57:27

Suntem mici, mici rău de tot în faţa naturii!

Suntem mici, mici rău de tot în faţa naturii. Am fost preocupaţi de progres şi confort, dar am uitat de natură. Descoperirile ultimelor decenii din domeniul IT, cele din medicină, din industrie, toate ne-au dat impresia că putem controla această planetă. Am neglijat natura, am ignorat semnalele că o facem să sufere! Am construit hidrocentrale pe râuri, am tăiat păduri, am sacrificat specii de animale, am deversat accidental sau nu compuşi chimici în mări şi oceane! Producem tone de deşeuri, pentru care nu am găsit până acum nicio variantă reală de reciclare.

Natura ne arată tot mai des că am greşit. Că nu trebuia să o ignorăm. Furtuna de doar 30 de minute din peninsula Halkidiki ne demonstrează că lucrurile au degenerat. Tare mă tem că am produs atât de mult rău mediului înconjurător, încât indiferent ce vom face în acest moment, nu vom putea să mai îndreptăm lucrurile.   

Natura îşi va restabili singură echilibrul, chiar dacă va fi nevoie să ne elimine!

Comentarii

Redacţia

2019-07-12 14:57:27

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...