Comunitate

2021-01-20, 16:49:21

Suprafeţe rezistente? Pardoseli epoxidice! Află totul despre această gamă de pardoseli lichide

Cu o rezistenta mecanica exceptionala, gama de pardoseli epoxidice este in atentia celor care isi doresc protejarea podelelor din beton impotriva factorilor daunatori. Se intalnesc in zonele de lucru unde exista utilaje de gabarit mare sau riscul socurilor mecanice si aduc o contributie estetica semnificativa spatiilor. 

Acolo unde exista cele mai grele conditii posibile de lucru, aceste suprafete isi au locul, intrucat au aceasta capacitate de a prelua sarcini chimice si mecanice, la care alte invelitori cedeaza imediat. Exact asa sunt concepute: pentru a indeplini cerintele ridicate de rezistenta. Sunt solutia optima pentru hale si depozite, dar si pentru alte categorii de spatii, precum: farmacii, magazine, aeroporturi, showroom-uri si nu numai.

Foarte rezistente la presiune, dar si foarte usor de intretinut

Pentru ca se aplica in forma lichida, pardoselile epoxidice sunt usor de curatat. Nu sunt prevazute cu rosturi sau imbinari unde s-ar putea acumula depozite de mizerie, motiv pentru care sunt optiunea ideala pentru magazine, showroom-uri, aeroporturi, institutii publice sau orice alt tip de spatiu unde se remarca un nivel crescut de trafic. 

Atunci cand sunt implementate corect, parodoselile epoxidice devin cel mai bun aliat al curateniei. Spatiile se pot igieniza rapid, motiv pentru care si arata intotdeauna atat de bine. Netezimea perfecta este principalul factor care le recomanda si pentru industria alimentara sau cea farmaceutica. In conformitate cu normele de igiena, aceste suprafete se curata extrem de usor si respecta standardele. Tine cont de acest avantaj secundar, dincolo de rezistenta exceptionala pe care o garanteaza.

Durata lunga de viata a pardoselilor te convinge ca merita investitia

Din toate punctele de vedere, investitia in pardoselile epoxidice este una rentabila. Dar un factor ce are un rol determinant in decizia de implementare este chiar durata de viata a acestor suprafete. Pe cat sunt de versatile, pe atat de durabile sunt, atunci cand implementarea este realizata fara compromis. Se recomanda sistemul de pardoseli MasterTop 1273, cu grosime variabila. 

Acest sistem intruneste cele mai multe avantaje: de la rezistenta la abraziune si la actiunea factorilor chimici, pana la nivelul sporit de protectie ignifuga din clasa Bfl-s1. Suprafetele netede sau antiderapante, in functie de optiunea aleasa, se preteaza si pentru spatiile cu forme complexe, unde alternativele solutii clasice nu ar fi fost o varianta. Nu favorizeaza acumularile de praf, se pot igieniza perfect si cer costuri rezonabile pentru implementare.

In pardoseli poliuretanice, epoxidice, cu cuart sau decorative, nr 1. e compania Pardoseliindustriale.ro 

Pur si simplu, nu exista solutie in materie de pardoseli la care Pardoseliindustriale.ro sa nu exceleze. Acopera o vasta arie de proiecte, prin expertiza si experienta dovedita de-a lungul anilor, fie ca este vorba de proiecte de tip industrial, fie de cele de tip rezidential. In permanenta conectati la toate noile descoperiri din domeniul constructiilor, cei de la PardoseliIndustriale.ro sunt un bun exemplu de profesionalism, seriozitate si incredere. 

Clientii acestei companii remarca mereu rezistenta crescuta a pardoselilor si solutiile inovatoare propuse de echipele de implementare, care i-au scutit de investitii suplimentare, noi renovari sau dificultati de intretinere a suprafetelor. Se ocupa, de la A la Z, de pardoseli poliuretanice, epoxidice, decorative, cu cuart, antistatice, elicopterizate din beton, industriale si nu numai, la cele mai inalte standarde posibile, cu cele mai bune sisteme si materiale de pe piata. Daca nu stii care este solutia in materie de pardoseli optima pentru proiectul tau, iti ofera consultanta avizata.

Date de contact:

Tel: 0766.526.542

E-mail: office@pardoseliindustriale.ro


Comentarii

Redacţia

2021-01-20 16:49:21

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...