Eveniment

2018-03-31, 15:26:47

FOTO. Suspectul crimei din Strejești, reținut de procurori. Este un tânăr de 21 de ani, aflat sub control judiciar într-un dosar pentru furt

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, prieten de pahar al victimei, a fost reținut, sâmbătă după-amiaza, pentru uciderea bărbatului în vârstă de 46 de ani, din Strejești. Suspectul era sub control judiciar într-un dosar în care este acuzat de furt.

Surse apropiate anchetei au declarat, pentru Gazeta Nouă, că cei doi bărbați au consumat băuturi alcoolice, într-un bar din Strejești, până aproape de ora 3.00, când au fost dați afară de barman.

Cei doi au mers spre domiciliul tânărului in vârstă de 21 de ani, existând martori care susțin că, în jurul orei 5.00, între bărbați a izbucnit un conflict, auzindu-se gălăgie.

Victima a fost găsită pe stradă, în apropiere de casa suspectului. Cadavrul prezenta două tăieturi în zona gâtului, dar și la ceafă și în piept.

Potrivit oamenilor din localitate, tânărul era cunoscut drept consumator de alcool, dar și pentru faptul că purta cuțit asupra sa.

Tânărul a fost reținut de procurori, după mai multe ore de audieri. El nu și-a recunoscut faptă, dar toate dovezile îl indică pe el ca autor.


 

Comentarii

Redacţia

2018-03-31 15:26:47

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...