Actualitate

2018-12-10, 10:20:12

Suspiciuni de pestă porcină, la Dăneasa. Pădurarul din zonă a anunţat că a găsit patru mistreţi morţi

Medicii veterinari din cadrul DSVSA Olt s-au deplasat, în această dimineaţă, la Dăneasa, unde pădurarul din zonă a anunţat că a descoperit patru mistreţi morţi. Vorbim, practic, de o nouă suspiciune de pestă porcină africană la nivelul judeţului.

Purtătorul de cuvânt al DSVSA Olt, medicul Venera Popa, a precizat că mistreţii au fost descoperiţi morţi în pădurea de pe raza statului Pestra, comuna Dăneasa.

„Din satul Pestra, comuna Dăneasa, am fost anunţaţi, aseară, de gestionarul fondului de vânătoare că a găsit patru mistreţi morţi. Deja echipe din cadrul DSVSA Olt au plecat spre această zonă pentru a preleva probe şi pentru a aplica procedurile. Ştim de patru mistreţi, vom vedea ce vor găsi la faţa locului. Practic, este o nouă suspiciune de pestă porcină africană pe zona de pădure din Dăneasa”, a spus Venera Popa. 


Comentarii

Redacţia

2018-12-10 10:20:12

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...