Eveniment

2017-04-18, 13:42:54

Sute de amenzi şi zeci de permise de conducere reţinute de poliţişti, în weekendul de Paşte

Poliţiştii olteni au aplicat, în weekendul de Paşte, amenzi în valoare de peste 90.500 lei, reţinând totodată 20 de permise de conducere.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Olt, în perioada 14 - 17 aprilie, poliţiştii au aplicat 312 de sancţiuni, în valoare de 90.515 lei. Dintre acestea, 51 au fost pentru încălcarea ordinii şi liniştii publice.

De asemenea, pentru neregulile constatate în trafic, poliţiştii au aplicat 228 de sancţiuni contravenţionale, 99 fiind pentru depăşirea limitelor legale de viteză, trei pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Totodată, poliţiştii au reţinut 20 permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, cinci pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi şapte pentru conducere cu viteză excesivă, restul fiind pentru alte abateri.

„Măsurile luate de poliţiştii care au acţionat pentru păstrarea ordinii şi siguranţei publice, siguranţei rutiere şi a transporturilor feroviare au făcut ca oamenii să se bucure în linişte de sărbătorile pascale. În această perioadă, nu au fost înregistrate evenimente deosebite, aceasta datorându-se şi cetăţenilor, care au înţeles necesitatea adoptării unei conduite responsabile”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, agentul principal Alexandra Dicu.

La nivelul judeţului Olt, peste 700 de poliţişti, dintre care 516 de ordine publică, 137 de rutieră, 58 de investigaţii criminale, 15 de economic, au acţionat suplimentar faţă de dispozitivul zilnic, în locurile unde au avut loc manifestări religioase, în zonele cu aflux mare de public, precum şi pe principalele drumuri naţionale.

Comentarii

Redacţia

2017-04-18 13:42:54

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro