Sănătate

2019-01-02, 10:55:00

Sute de olteni au ajuns la UPU Slatina

De pe 31 decembrie şi până în această dimineaţă, peste trei sute de olteni au avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate şi au ajuns pe mâna doctorilor de la UPU Slatina

Perioadă aglomerată la UPU Slatina, unde sute de olteni au ajuns pe mâna medicilor din cauza exceselor la care s-au supus. Astfel, începând cu 31 decembrie şi până în această dimineaţă, 310 pacienţi au fost văzuţi de către medici.

Medicul şef al UPU Slatina, Ecaterina Buzău, a precizat că au predominat bolnavii cu boli digestive şi cardiace, afecţiuni ce s-au decompensat în această perioadă.

„Am avut 310 prezentări din 31 decembrie şi până în această dimineaţă. Au venit foarte mulţi pacienţi cu colici abdominale, gastroenterocolită, unii au avut bronşită sau pneumonie. Pacienţii cronici cu boli digestive sau cardiace s-au decompensat, în această perioadă. Ne aşteptăm la un aflux mare de pacienţi şi în zilele următoare”, a spus medicul Ecaterina Buzău.   


Comentarii

Redacţia

2019-01-02 10:55:00

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...