Sănătate

2020-01-02, 10:32:54

Sute de olteni la spital, de Revelion. Cei mai mulți au ajuns pe mâna medicilor din cauza problemelor digestive

Aproape 150 de olteni au solicitat ajutor medical de specialitate pe 31 decembrie și 1 ianuarie. Medicii de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt spun că aceștia au avut probleme din cauza consumului excesiv de alimente și alcool.

145 de olteni au ajuns la spital în noaptea dintre ani și în prima zi din 2020. Medicii spun că mulți au acuzat probleme digestive. 


"Am avut 145 de solicitări în 24 de ore, se încadrează în media acestei perioade. 30 la sută din cei care au chemat ambulanța au avut probleme digestive, adică colici biliare, pancreatite. Alte 20 de procente din solicitări au fost în urmă consumului exagerat de alcool. Am mai avut și recidive la pacienții cu afecțiuni cronice, precum cele cardiace", a spus purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Olt, medicul Dragoș Toader.

Comentarii

Redacţia

2020-01-02 10:32:54

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...