Eveniment

2021-04-15, 15:25:50

FOTO. Sute de persoane, la înmormântarea tânărului decedat în accidentul de la Iancu Jianu

Sute de persoane participă, în aceste momente, în comuna Laloşu din Vâlcea, la înmormântarea bărbatului de 31 de ani, care a pierit în gravul accident petrecut sâmbătă seara, în Iancu Jianu.

Sute de oameni sunt la înmormântarea bărbatului de 31 de ani, din Laloşu, care a murit sâmbătă seară. Cântece de jale răsună lângă sicriul tânărului mort.

Deşi este pandemie, iar regulile sunt stricte, durerea i-a făcut să uite de mască de protecţie, iar despre distanţare nu se poate vorbi.

Tragicul accident s-a petrecut pe un drum din Iancu Jianu. Bărbatul decedat era pasager în autoturismul condus de un tânăr de 21 de ani.

În momentul sosirii echipajelor de salvare, bărbatul de 31 de ani era încarcerat între fiarele mașinii.

„Bărbatul încarcerat, în vârstă de 31 de ani, a fost extras de pompierii din mașina grav avariată și preluat de echipajele medicale, în stop cardio-respirator. Imediat au fost începute manevrele de resuscitare, dar bărbatul nu a răspuns manevrelor și a fost declarat decedat”, a precizat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Celălalt bărbat, în vârstă de 21 de ani, conștient, politraumatizat, a fost transportat la UPU Slatina. Poliţiştii au stabilit că şoferul avea dreptul de a conduce suspendat.


Comentarii

Redacţia

2021-04-15 15:25:50

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...