Politică

2019-06-04, 16:24:28

Tabloul lui Tăriceanu din sediul PNL Olt, acoperit de o coală A4

Tabloul lui Călin Popescu Tăriceanu din sediul PNL Olt din Slatina a fost acoperit cu o coală A4 pe care apar sintagmele „dezertor” şi „breloc PSD”.

Pe un perete din sediul PNL din Slatina sunt înşirate tablouri cu chipurile tuturo preşedinţilor partidului, din perioada interbelică şi până la Crin Antonescu. De curând, tabloul lui Călin Popescu Tăriceanu a fost acoperit cu o coală A4. Pe această stau scrise următoarele: „Călin Popescu Tăriceanu, dezertor, breloc PSD”.

Preşedintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, a explicat de ce a fost luată această decizie.

„De când sunt eu preşedinte, împreună cu colegii mei, am luat decizia de a pune stop oricărui joc dublu şi oricărui joc de culise. Ceea ce face Călin Popescu  Tăriceanu acum aţi văzut şi dumneavoastră: şantajul din Senat. Şantajul de rupere a coaliţiei a dus la un vot împotriva urmăririi penale”, a declarat şeful liberalilor din Olt.

Comentarii

Redacţia

2019-06-04 16:24:28

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...