Sport

2017-06-19, 12:18:49

Tache: „Nu există o favorită, promovarea se va juca”

Antrenorul grupării AS Milcov, Ionuţ Tache, s-a arătat mulţumit după remiza din manşa tur a barajului de promovare. Tehnicianul campioanei judeţului Olt a precizat că principalul scop a fost ca echipa să nu încaseze gol.

Antrenorul celor de la AS Milcov, Ionuţ Tache, a declarat, după confruntarea din deplasare cu Viitorul Dăeşti, că jocul a suferit din cauza stării terenului. Tehnicianul spune că, după remiza înregistrată, nu există o favorită, însă echipa sa poate fi uşor avantajată de terenul sintetic.

„Un joc destul de dificil. Pe un teren greu nu putea fi decât un joc de luptă, de angrenare a jucătorilor la efort. Important este că au respectat sarcinile tactice, nu am primit gol. Probabil că dacă nu ar fi plouat, jocul ar fi fost mult mai spectaculos, dar o primă rundă s-a terminat, urmează o a doua la Slatina, unde sperăm să ieşim câştigători. La acest scor nu există nicio favorită, probabil vom fi avantajaţi de terenul sintetic, pentru că noi ne-am jucat meciurile acolo, dar la acest nivel, la acest scor, nu există o favorită. Prima repriză am avut şi noi o ocazie mare, ei au avut un penalty ratat, putea să se termine 1-0, 1-1, dar terenul nu a permis un joc spectaculos. Nu sunt dezamăgit, nu am pierdut, acesta a fost scopul, să nu primim gol, promovarea se va juca”, a precizat antrenorul campioanei judeţului Olt, Ionuţ Tache.

Comentarii

Redacţia

2017-06-19 12:18:49

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro