Eveniment

2019-04-17, 12:57:17

Tânăr din Drăgăneşti-Olt, reţinut de poliţişti după ce a înjunghiat un bărbat, în urma unui scandal într-un bar din localitate

Un tânăr în vârstă de 35 de ani, din Drăgăneşti-Olt, a fost reţinut şi urmează să fie prezentat unei instanţe cu propunerea arestării preventive pentru 30 de zile după ce, marţi seara, a înjunghiat un bărbat în vârstă de 51 de ani, în urma unui conflict izbucnit într-un bar din satul Comani.

Potrivit procurorilor, incidentul s-a petrecut, marţi seara, în barul „Pişta” din satul Comani al oraşului Drăgăneşti-Olt, când un conflict a izbucnit între Constantin Cosmin Enache, pe de o parte, şi Floricel Ţăndărică, în vârstă de 51 de ani, şi Iulian Săvulescu, în vârstă de 60 de ani.

Enache a vrut să-i taie gâtul lui Săvulescu, însă n-a reuşit. Până la urmă, el l-a înjunghiat pe Ţăndărică.

„(...) inculpatul  Enache Constantin Cosmin a părăsit localul şi a revenit în scurt timp cu un cuţit cu care a intenţionat să îi secţioneze gâtul persoanei vătămate Săvulescu Iulian, însă nu a reuşit deoarece acesta s-a ferit, după care cu acelaşi cuţit a înjunghiat-o pe persoana vătămată Ţăndărică Floricel în zona paraombilicală dreapta, în timp ce se aflau în faţa acelui bar, provocându-i leziuni traumatice care i-au pus în primejdie viaţa”, spun anchetatorii.

Potrivit constatărilor medico-legale, persoana vătămată are o plagă de 8 centimetri şi una de 20 de centimetri, în zona abdomenului.

„S-a concluzionat că persoana vătămată Ţăndărică Floricel a prezentat o leziune traumatică, ce s-a putut produce la data de 15.04.2019, prin lovire cu corp tăietor-înţepător (leziunea consemnată la pct.1), care i-a pus în primejdie viaţa şi care a necesitat pentru vindecare, un număr de 35-40 zile de îngrijiri medicale”, mai arată procurorii.

Enache a fost reţinut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt vor solicita judecătorului de drepturi şi libertăţi arestarea preventivă a inculpatului pentru o durată de 30 zile.

Comentarii

Redacţia

2019-04-17 12:57:17

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...