Eveniment

2021-05-04, 12:01:38

Tânăr din Slatina, condamnat la închisoare pentru trafic de droguri, dus în Penitenciarul Craiova

Poliţiştii olteni au pus în executare, în acest weekend, un mandat de arestare emis pe numele unui tânăr de 21 de ani, din Slatina. Condamnat la trei ani de închisoare cu executare, pentru trafic de droguri, tânărul a fost încarcerat în penitenciarul de Maximă Siguranţă din Craiova.

Un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din Slatina, va petrece ani buni după gratii, acesta fiind condamnat pentru trafic de droguri de risc. Mandatul de arestare a fost pus în aplicare în acest weekend de către poliţiştii olteni. 

La data de 30 aprilie 2021, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus n executare un mandatul de executare a pedepsei închisorii emis pe numele unui tânăr, de 21 ani, din municipiul Slatina, condamnat pentru comiterea infracțiunii de trafic de droguri de risc. Acesta a fost încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranță Craiova”, a precizat Alexandra Dicu, purtător de cuvânt al IPJ Olt. 


Comentarii

Redacţia

2021-05-04 12:01:38

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...