Sănătate

2021-01-26, 14:14:45

Tânăr din Stoeneşti, revenit din Anglia, mort de COVID-19 în doar trei zile de la internare. S-a prezentat la spital cu afectare pulmonară majoră

Un tânăr, în vârstă de 34 de ani, din comuna Stoeneşti, a murit de COVID-19 în doar câteva zile de la internarea în spital.

Acesta revenise, din Anglia, în urmă cu o săptămână, a stat acasă timp de patru zile cu simptomatologie specifică, după care s-a prezentat la Spitalul Municipal Caracal, unde a fost evaluat medical. Cu o afectare pulmonară de 75%, tânărul nu a mai putut fi salvat de medicii slătineni.

„Pacientul, care a revenit din Anglia, a stat acasă timp de patru zile, cu simptomatologie specifică COVID-19. S-a prezentat la Compartimentul Primiri Urgenţe Caracal, pentru evaluare medicală. I s-a efectuat un test rapid de COVID-19, care a ieşit negativ. Totodată, i s-a făcut un CT pulmonar, care a scos în evidenţă leziuni specifice SARS-COV-2, cu afectare pulmonară mare, aproximativ 75%. Ulterior, pe testul PCR a fost confirmat COVID-19. Ca şi comorbidităţi, avea obezitate de clasa II-III şi o uşoară insuficienţă hepatică la internarea în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina”, a precizat purtătorul de cuvânt al SJU Slatina, medical Florin Popa.
Comentarii

Redacţia

2021-01-26 14:14:45

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...