Eveniment

2019-11-11, 15:02:01

Tânăr din Văleni, reţinut după ce a violat o femeie şi a forţat-o pe alta să se dezbrace

Un tânăr în vârstă de 38 de ani, din comuna Văleni, a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat unei instanţe cu propunerea arestării preventive după ce, duminică seara, ar fi violat o femeie şi ar fi forţat-o pe alta să se dezbrace.

Surse judiciare spun că Nicuşor Roiniţă, în vârstă de 38 de ani, le-a chemat pe cele două femei la el acasă, victima venind şi cu copilul său minor. Aceleaşi surse spun că bărbatul le-a obligat pe femei să se dezbrace iar cu mama copilului a întreţinut relaţii sexuale, în ciuda refuzului acesteia.

După ce a scăpat din casa lui Roiniţă, femeia a sunat la poliţie, iar bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore. În cursul zilei de astăzi, el va fi prezentat unei instanţe cu propunerea arestării preventive pentru 30 de zile.

Surse locale susţin că Nicuşor Roiniţă a mai fost închis, tot pentru viol, iar cu victima sa ar fi avut o relaţie mult mai apropiată decât cea între doi vecini. Femeia îşi creşte singură copilul după ce soţul său a fost condamnat la închisoare cu executare.

Comentarii

Redacţia

2019-11-11 15:02:01

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...