Învăţământ

2019-07-26, 16:53:59

Tânără din Scorniceşti, şefă de promoţie a Academiei Navale din Constanţa

Alexandra Iuliana Chiriţă, din Scornicești a fost declarată şefă de promoţie a Academiei Navale „Mircea cel Bătrân” din Constanţa, după ce a absolvit cu 9,75. Ea a primit, vineri, o plachetă de la ministrul Apărării, Gabriel Leş.

Tânăra olteancă a vorbit despre munca titanică ce stă în spatele unui astfel de rezultat.

„Am foarte mari emoții c-am ajuns în momentul acesta și este foarte important pentru mine și pentru parinții și prietenii mei. Mi-a plăcut foarte mult cariera militară pentru că te dezvoltă atât din punct de vedere profesional cât și personal”, a declarat Alexandra Iuliana Chiriţă, citată de realitateadeconstanţa.net.

Academia Navală „Mircea cel Bătrân” a organizat, vineri, Festivitatea de absolvire și de înaintare în primul grad a Promoţiei 2019 „Nicolae Bălcescu – 200” de ofiţeri ingineri militari şi civili. O nouă generație de marinari și-a încheiat misiunea de studenți ai prestigioasei unități de învățământ de la malul marii.

Promoția 2019 este a 97-a promoţie a Şcolii Navale „Mircea cel Batran”, prima instituţie de învăţământ superior dobrogeană și predecesoare a Academiei Navale „Mircea cel Bătrân”.

La festivitate a fost prezent și Gabriel Leș, Ministrul Apărării.

255 de studenți au promovat  examenul de diplomă în sesiunea de vară. 38 de absolvenți militari ai Academiei Navale „Mircea cel Bătrân” au primit primele lor grade de ofiţeri în Forţele Navale Române. De asemenea, un număr de 217 absolvenți au primit diplomele de ingineri.


Comentarii

Redacţia

2019-07-26 16:53:59

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...