Eveniment

2019-06-29, 21:36:55

Tânăra ucisă la Bragadiru, originară din Mihăeşti. Înmormântarea va avea loc, duminică, în judeţul Olt

Manuela Emilia Mustăţea, tânăra în vârstă de 30 de ani, ucisă cu zeci de lovituri de cuţit, la Bragadiru, este originară din comuna olteană Mihăeşti şi, duminică, va fi înmormântată aici.

Manuela este fiica unui fermier cu peste patru mii de hectare, din judeţul Olt, Gelu Mustăţea, iar casa din Bragadiru şi maşina le-a primit cadou de la părinţi. Familia mai are o fiică, mai mică. Înmormântarea va avea loc mâine, iar trupul neînsufleţit al Manuelei a fost deja adus la Mihăeşti.

„Da, așa este, tânăra este fiica unui om de afaceri de la noi, din Mihăești, domnul Gelu Mustățea. Din păcate, așa este. Nu știu altceva, cine este vinovatul nu știu. Mâine urmează să aibă loc înmormântarea. Dânșii au apartament în Roșiorii, de la noi, din Mihăești, este tatăl său. A adus-o aici, mâine o înmormântează. Este păcat de ea”, a declarat primarul din Mihăești, Constantin Dobrița.

Ionuţ Petrescu, bărbatul bănuit că a ucis, cu aproximativ 30 de lovituri de cuțit, o femeie în vârstă de 30 de ani, Manuela Emilia Mustăţea,în localitatea Bragadiru, a fost prins, vineri seară, în staţiunea Mamaia de către poliţiştii din Ilfov și Constanţa.

Bărbatul bănuit de săvârşirea crimei din Bragadiru a fost prins în staţiunea Mamaia de către poliţiştii din Ilfov, Constanţa, sprijiniți de Departamentul Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului general al Poliției Române, informează mediafax.ro.

Surse judiciare au precizat că autorul are 26 de ani, este din București și și-a recunoscut fapta, mărturisind că a plecat în Mamaia imediat după comiterea crimei. A fost prins pe stradă, când mergea pe trotuar.

Potrivit surselor citate, atacatorul ar fi o persoană apropiată prietenului victimei, cel care a descoperit trupul neînsuflețit al femeii. Agresorul ar fi înjunghiat victima de aproximativ 30 de ori, pentru a-i lua mașina și banii.

Cadavrul a fost găsit de un tânăr în vârstă de 24 de ani, care plimba câinele femeii de 30 de ani, ce zăcea în apartamentul ei.

Bărbatul de 24 de ani le-a spus anchetatorilor că a găsit-o pe femeie într-o baltă de sânge, iar pe urmă a fost audiat de polițiști pentru a stabili toți pașii pentru elucidarea misterului morții femeii.

Comentarii

Redacţia

2019-06-29 21:36:55

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...