Eveniment

2019-04-16, 16:34:22

Tânărul din Strejeşti care a ucis un bărbat, abandonând cadavrul pe o uliţă din localitate, condamnat de Tribunalul Olt

Tânărul în vârstă de 22 de ani din Strejeşti care, în urmă cu un an, l-a ucis cu sânge rece pe un consătean, lăsându-l pe o uliţă a localităţii, a fost condamnat de Tribunalul Olt la 16 ani şi opt luni de închisoare.

Decizia Tribunalului Olt nu este definitivă şi deja a fost contestată de inculpat, Constantin Cătălin Mincu.

Şi familia victimei va contesta decizia instanţei, considerând pedeapsa prea blândă.

„Noi nu suntem mulţumiţi şi vom contesta la Craiova. Nu era vecini sau prieteni, se cunoşteau pentru că erau din aceeaşi comună. Au fost la un bar aici, în localitate, şi apoi el l-a înjunghiat de mai multe ori. L-a tăiat bine. Pe noi ne-au anunţat a doua zi şi când ne-am dus era sânge pe toată coasta, dâră pe vreo opt metri. El n-a recunoscut, iar mama sa i-a ars hainele şi tatăl i-a îngropat cuţitul. Noroc cu poliţiştii care au descoperit totul cu câinele”,
a declarat Mirela David, o verişoară a victimei.

Constantin Cătălin Mincu l-a înjunghiat pe bărbatul în vârstă de 46 de ani cu mai multe lovituri de cuţit. Victima a fost găsită pe stradă, în apropiere de casa suspectului. Cadavrul prezenta două tăieturi în zona gâtului, dar și la ceafă și în piept.

Potrivit oamenilor din localitate, tânărul era cunoscut drept consumator de alcool, dar și pentru faptul că purta cuțit asupra sa.


Comentarii

Redacţia

2019-04-16 16:34:22

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...