Eveniment

2020-06-29, 22:20:48

Tânărul muncitor de la Alro, care a suferit arsuri grave în urma accidentului de muncă, are nevoie de sânge

Angajatul de la Alro Slatina, aflat în stare gravă, cu arsuri pe 70% din suprafaţa corpului, care a fost transferat de la SJU Slatina, la Craiova, iar ulterior transportat cu avionul SMURD la Timişoara, luptă pentru a trăi, însă are mare nevoie de ajutorul semenilor. Tânărul de 32 de ani, implicat în accidentul grav de muncă, are nevoie de sânge. Cei care vor să-i întindă o mână de ajutor sunt rugaţi să meargă la centrul de Transfuzii, cu menţiunea că donează sânge pentru Chelban Răzvan Răducu, internat la Clinica de Mari Arşi a Spitalului Judeţean Timişoara, de la Casa Austria.

Unul dintre cei doi angajaţi implicaţi în accidentul de muncă de la Alro Slatina, care a suferit arsuri pe 70% din suprafaţa corporală, are mare nevoie de sânge. Chelban Răzvan Răducu, muncitorul de 32 de ani, surprins de flăcări în timp ce tăia nişte conducte dezafectate, se află internat la Timişoara.

Rudele acestuia, dar şi colegii fac apel pe o cunoscută reţea de socializare pentru donare de sânge. Oricine doreşte să-i întindă o mână de ajutor este aşteptat în aceste zile la Centrul de Transfuzii Olt sau la orice alt centru de donare din ţară, cu menţiunea că donează pentru Chelban Răzvan Răducu, , internat la Clinica de Mari Arşi a Spitalului Judeţean Timişoara, de la Casa Austria.

Cumnatul meu are nevoie de sânge, după un accident grav la locul de muncă. Cei care puteți și doriți să îl ajutați cu donarea de sânge vă puteți prezenta în dimineața oricărei zile din această săptămână(29.06.2020-05.07.2020) la centrul de transfuzii. Menționați faptul că se donează pentru CHELBAN RĂZVAN RĂDUCU, internat la spitalul din TIMIȘOARA, secția MARI ARȘI din CASA AUSTRIA”, este apelul cumnatului tânărului muncitor implicat în accidentul de muncă de la Alro Slatina. 

Săptămâna trecută, tânărul muncitor de 32 de ani, împreună cu un alt coleg de serviciu, au fost surprinşi de un incendiu, în timp ce tăiau nişte conducte dezafectate. Lichidul scurs a luat foc la contactul cu temperatura ridicată. Cei doi lucrau la înălţime, pe o platformă, la aproximativ 3.5 metri. Colegul său, care a reuşit să sară,  s-a ales cu arsuri superficiale, însă Răzvan, care era prins în centură, nu a putut să sară pentru a scăpa de flăcări, suferind arsuri grave pe 70% din suprafaţa corporală. 


Comentarii

Redacţia

2020-06-29 22:20:48

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...