Sănătate

2017-02-10, 14:55:01

Târg caritabil la Spitalul Caracal pentru modernizarea secţiilor destinate copiilor

Cu ajutorul părintelui Doru Iagăru, în holul principal al Spitalului Municipal Caracal va fi organizat, în perioada 20 februarie - 1 martie, un târg caritabil. Banii strânşi vor fi folosiţi pentru modernizarea Secţiei de Neonatologie sau Pediatrie.

Pentru al treilea an consecutiv, părintele bisericuţei din cadrul Spitalului Municipal Caracal, Doru Iagăru, va organiza un nou târg caritabil. Copii de la mai multe unităţi de învăţământ din Caracal vor avea posibilitatea să expună mărţişoarele confecţionate de ei în holul principal al spitalului.

Directorul medical al Spitalului Municipal Caracal, medicul Mihnea Tuţă, a declarat că, şi în acest an, banii strânşi vor fi folosiţi pentru modernizarea secţiilor destinate copiilor, Pediatrie sau Neonatologie. 

„Este a treia ediţie a acestui târg, iniţiativa aparţinând părintelui Doru, cel care lucrează la bisericuţa din curtea spitalului, este angajatul unităţii medicale. Sunt expuse mărţişoare, care sunt lucrate de copiii de la diverse şcoli din Caracal. Fondurile care se strâng aici sunt donate spitalului. Preotul a vrut tot timpul ca aceşti bani să fie folosiţi pentru copii. Acum doi ani, Secţia de Pediatrie a fost dotată cu aparate care erau necesare, iar anul trecut s-a pus linoleum antibacterian în bucătăria dietetică a Secţiei de Pediatrie. Şi în acest an, banii vor fi folosiţi tot pentru copii, fie că e vorba de Neonatologie sau Pediatrie”, a spus Mihnea Tuţă. 

Comentarii

Redacţia

2017-02-10 14:55:01

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...