Sport

2017-04-19, 14:43:12

Târgu Mureş, gazda primului turneu semifinal la junioare II

Repartizată în seria a V-a, alături de Corona Braşov, Banatul Timişoara şi CSS Medgidia, echipa de junioare II de la LPS Slatina va lupta, în perioada 28-30 aprilie, pentru a se califica în faza superioară a competiţiei.

Meciurile din cadrul primului turneu semifinal se vor disputa pe teren neutru. Târgu Mureş este gazda meciurilor decisive. Primele două clasate se vor califica la cel de-al doilea turneu semifinal, LPS Slatina aflându-se printre favoritele la calificare.

„Am informaţii vagi despre celelalte echipe, însă eu sper să ne calificăm mai departe. Cert este că noi ne-am calificat de pe primul loc, în timp ce Corona Braşov de pe locul al doilea în grupa în care a evoluat în cadrul sezonului regulat. Nu avem probleme majore de lot, încercăm să ne pregătim cât mai bine”, a declarat antrenorul echipei de junioare II de la LPS Slatina, Victor Dăbuleanu.

Comentarii

Redacţia

2017-04-19 14:43:12

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro