Eveniment

2020-12-02, 09:17:48

Tatăl Luizei Melencu, Claudiu, a fost găsit MORT în casă

Claudiu Melencu, tatăl Luizei Melencu, tânăra ucisă de monstrul din Caracal, Gheorghe Dincă, a decedat marți, 1 decembrie, fără a afla ce s-a întâmplat cu adevărat cu fiica sa.


„Tatăl Luizei a plecat dintre noi și ne rugăm pentru sufletul lui, să își găsească odihna printre îngeri. Sincere condoleanțe și putere soției, fiicei și familiei, să treacă peste această încercare dureroasă! Dumnezeu să te odihnească în pace, Claudiu Melencu!”, a fost anunţul postat pe o pagină de pe o rețea de socializare marți, 1 decembrie, în jurul orei 22.00, potrivit EVZ.

Ionelia Melencu, sora Luizei, a confirmat tragica veste, însoțind comentariul cu o fotografie în care apare alături de părintele ei:

„Tati meu, ai plecat prea repede din lumea asta! De ce, tati, de m-ai lăsat? De ce, Doamne, mi-ai luat ce aveam mai scump pe lumea asta, de ce pe tatăl meu!”, este mesajul fetei.

Comentarii

Redacţia

2020-12-02 09:17:48

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...