Actualitate

2019-10-04, 12:57:08

Taximetrişti din Caracal, prinşi că munceau la negru

Inspecţia Muncii Olt a depistat, în luna septembrie, 11 persoane care munceau la negru, la mai multe societăţi de pe raza judeţului. Printre aceştea, două de taximetrie, de pe raza municipiului Caracal. Valoarea totală a amenzilor aplicate de inspectorii ITM Olt, pentru munca la negru, s-a ridicat la 220.000 de lei.

Şapte societăţi s-au ales cu amenzi usturătoare din partea inspectorilor ITM Olt, pentru munca la negru. Printre acestea, două firme de taximetrie din Caracal, depistate cu câte o persoană care lucra fără forme legale. Muncitori la negru au mai fost depistaţi la o societate de colectare deşeuri din Scărişoara, alta de pază şi protecţie din Caracal, alte două cu profil de activitate comerţ şi una din Brăila, cu punct de lucru Caracal.

Valoarea totală a amenzilor aplicate de inspectorii ITM Olt s-a ridicat la 220.000 de lei.

De asemenea, în cursul lunii septembrie, un număr de 17 lucrători au fost implicați în evenimente de muncă, rezultând 14 persoane cu incapacitate temporara de muncă şi trei persoane accidentate mortal.


Comentarii

Redacţia

2019-10-04 12:57:08

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...