Sport

2018-06-11, 16:34:49

Tenismena de la CSS Slatina, Andreea Huduşan, medaliată cu argint şi bronz la Balcaniadă

Performanţe deosebite pentru tensimena de la CSS Slatina, Andreea Huduşan, la Balcaniada pentru Juniori ce s-a desfăşurat în această perioadă în Bosnia-Herţegovina. Sportiva pregătită de Felicia Coneschi a cucerit medalia de argint în proba de dublu şi bronzul cu echipa.

O nouă performanţă importantă pentru tenisul de masă slătinean. Sportiva legitimată la CSS Slatina a obţinut, la Balcaniada pentru Juniori, medalia de argint în proba de dublu, acolo unde a făcut echipă cu Luiza Popescu, sportivă din Craiova.

Slătineanca pregătită de Felicia Coneschi şi-a mai trecut în palmares o medalie, alături de echipă, tricolorele cucerind bronzul.

Delegaţa României a cucerit, în total, 15 medalii la actuala ediţie a Balcaniadei pentru Juniori, ce s-a desfăşurat în Bosnia-Herţegovina.

Sportivii care au evoluat sub culorile tricolorului au fost: Dragoș Oprea, Mihai Zamfir, Mihai Nemaciuc, Iulian Chiriță, Dragoș Bujor, Luiza Popescu, Andreea Hudușan, Elena Oprea, Elena Zaharia, Camelia Mitrofan.

Antrenori: Mădălin Ionașcu, Felicia Coneschi, Emilian Bulbuc, Anamaria Sebe.

Comentarii

Redacţia

2018-06-11 16:34:49

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...