Sport

2021-05-10, 13:06:13

Tenismena Irina Ciobanu, la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Slătineanca Irina Ciobanu va face parte din delegaţia României la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Componenta echipei naţionale de tenis de masă va lupta alături de Elizabeta Samara, Bernadette Szocs şi Daniela Dodean Monteiro pentru o medalie olimpică.

Echipa de tenis de masă a României, din care face parte şi slătineanca Irina Ciobanu, s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Tricolorele antrenate de Andrei Filimon nu vor avea deloc o misiune uşoară, însă tenisul de masă românesc poate obţine o medalie olimpică. 

Prima parte a promisiunii olimpice am îndeplinit-o.Tenisul de masă a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo echipa feminină formată din Elizabeta Samara, Bernadette Szocs, Daniela Dodean Monteiro și Irina Ciobanu, antrenor Viorel Filimon, 2 sportive din 2 posibile în proba de simplu, Eliza si Bernadette, dublul mixt Bernadette Szocs/Ovidiu Ionescu și Ovidiu Ionescu la simplu masculin, antrenor Andrei Filimon.

Sunt mândru că  performanța este cuvântul de ordine în FRTM si mă aplec în fața sportivilor si antrenorilor care sunt cei mai buni ambasadori ai României,  într-o lume a sportului fără granițe, în care  spiritul olimpic te-ndeamnă să fii cel mai bun!

Ne așteaptă o mare provocare, o medalie olimpică la Tokyo este visul nostru declarat.  Strângem toți rândurile si vom fi o echipă până la capăt”, transmite preşedintele federaţiei Române de tenis de masă, Cristian Romanescu. 


Comentarii

Redacţia

2021-05-10 13:06:13

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...