Eveniment

2019-05-08, 16:32:37

Tâlhărie, la Slatina. A fugit cu geanta unei femei, dar a fost prins de poliţişti

Un tânăr din Slatina este audiat de poliţişti după ce, miercuri după-amiază, a tâlhărit o femeie în vârstă de 62 de ani.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că evenimentul s-a petrecut pe bulevardul Nicolae Titulescu, din Slatina.

Femeia a fost surprinsă de un tânăr, care a venit în fugă, din spatele său, încercând să îi sustragă geanta. Întrucât a opus rezistență, victima s-a dezechilibrat și a căzut pe asfalt. Tânărul a fugit cu geanta femeii, pe care a abandonat-o ulterior.

Poliţiştii au identificat tâlharul, el fiind dus la audieri.

„Cercetările sunt în desfășurare, polițiștii identificând o persoană, bănuită că ar fi săvârșit fapta, în prezent fiind audiată. În cadrul activităților întreprinse pentru identificarea tânărului, Poliția municipiului Slatina a colaborat cu Poliția Locală Slatina”, a declarat reprezentantul IPJ Olt.

Comentarii

Redacţia

2019-05-08 16:32:37

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...