Administraţie

2019-07-11, 12:24:29

Terasa de la Dolce Vita va fi demolată. Construcţia ocupă aproape tot trotuarul

Construcţiile de pe domeniul public din Slatina, care nu respectă prevederile legale sau care generează nemulţumire în rândul cetăţenilor, vor dispărea. De data aceasta este vorba despre terasa apărută, de câteva săptămâni, pe trotuarul din faţa restaurantului Dolce Vita.

Respectiva terasă ocupă aproape întregul trotuar. Cel mai târziu în luna august, contrucţia va trebuzi demolată, chiar dacă respectă condiţiile din autorizaţia de construcţie.

„În luna august, expiră contractul de închiriere a domeniului public şi acesta nu va mai fi prelungit. Terasa respectivă a nemulţumit pe foarte multă lume şi am luat această decizie, de a nu prelungi contractul de închiriere”,
a declarat primarul Emil Moţ.

În cazul în care administratorul firmei nu va demola de bunăvoie construcţia, se va acţiona conform prevederilor legale, a mai spus Emil Moţ.

În urmă cu o zi, primarul Satinei a anunţat că şi terasa de la Cinema Slatina va dispărea, pe motiv că nu au fost respectae prevederile autorizaţiei de construcţie.

Comentarii

Redacţia

2019-07-11 12:24:29

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...